Financiële planning

Wij, Artz financieel advies, geven u een onafhankelijk advies voor uw financiële planning. Het is geen momentopname, maar een plan waarin uw wensen en doelen de basis vormen. Niet alleen voor nu, maar juist ook voor uw toekomst. Ons advies gaat verder dan alleen de financiële strategie. Wij ontzorgen u ook met de juiste financiële producten.

Naast uw wensen en dromen, zijn er belangrijke beslissingen die u weloverwogen wilt maken.

Denk aan de verkoop van uw onderneming, de gevolgen bij arbeidsongeschiktheid of overlijden, een schenking aan uw kinderen of stoppen met werken. Geen keuzes waarbij u over één nacht ijs gaat. Wij helpen u, zodat u financieel bewuste keuzes maakt. Met een persoonlijk integraal financieel plan krijgt u overzicht en inzicht.

Artz financieel advies biedt financieel maatwerk voor particulieren, ondernemers en werknemers.

Financieel plan, stap voor stap

Een financieel plan is volledig persoonlijk. Lees hier hoe we tot een persoonlijk financieel plan komen die is afgestemd op jouw wensen en jouw situatie.

Gratis kennismakingsgesprek

Allereerst maken we persoonlijk kennis. We bespreken uw wensen en verwachtingen en bekijken of wij die voor u kunnen invullen.

Informatie verzamelen

U ontvangt een ‘stukkenlijst’. Hierop staat vermeld welke gegevens en cijfers we nodig hebben voor het advies. Het vertrekpunt is uw huidige financiële situatie.

Persoonlijk financieel plan

Alle gegevens verwerken we tot in detail. Hierin nemen we uw wensen en doelen mee. We bespreken het uitgewerkte financiële plan. Na afstemming dat het plan de juiste keuze is, regelen we de financiële producten.

Denk hierbij aan levens- en arbeids-ongeschiktheidsverzekeringen, pensioenproducten, hypotheken en vermogensbeheer.

Ontzorgen op lange termijn

Als financieel planner en adviseur houden we vinger aan de pols, ook op lange termijn. Het leven staat niet stil, dus ook uw wensen, doelen en verwachtingen niet. Wilt u na verloop van tijd iets wijzigen of het financieel plan nog eens tegen het licht houden? Wij kijken graag met u mee, zodat u op tijd kunt bijsturen, weer overzicht en rust heeft.

Graag begeleiden wij u deskundig met het maken van financieel bewuste keuzes en ontzorgen u met de juiste financiële producten. Maatwerk; voor overzicht, zekerheid en rust.

Plan gratis kennismaking

.

Voordelen financiële planning

  • Grip op financiën
  • Zorgt voor overzicht
  • Geeft rust
ARTZ

Deskundig advies

Met ruim 20 jaar ervaring en kennis van de financiële wereld bent u bij ons verzekerd van deskundigheid. Van onafhankelijk advies tot financieel product; wij zorgen voor de juiste balans van uw wensen, doelen en financiën.

Ja, dat wil ik

Kosten financiële planning

Elk persoon is anders, dus elk financieel plan ook. We kiezen bewust voor maatwerk, waardoor de prijs varieert. Tijdens onze eerste kennismaking ontvangt u een duidelijke prijsindicatie o.b.v. uw wensen.