Vermogen

Wilt u vermogen opbouwen of wilt u uw vermogen op een goede manier beheren? Artz financieel advies analyseert alle gegevens, verplaatst zich in uw situatie en zorgt voor een onderbouwd advies. We noemen dit vermogensplanning. De financiële keuzes die u maakt, moeten tenslotte bij uw leven passen.

Overzicht vormt de basis

Vermogensplanning is vooruitdenken tot de laatste cijfer achter de komma. Beleggingen, vermogensoverdracht, erfrecht… Aan ons de kunst om alles te overzien en helder in cijfers te vertalen voor u. Wij adviseren u onafhankelijk, dat vinden wij belangrijk. Niet alleen met de juiste strategie, maar ook welke vermogensbeheerder het beste bij uw wensen past.

Misschien is een combinatie van speciaal geselecteerde vermogensbeheerders voor uw situatie zelfs het meest wenselijk. We bekijken en bespreken alles tot in detail. Met Artz financieel advies bent u verzekerd van een specialist die uw vermogen beheert en een regisseur die verder kijkt dan alleen beleggen. Kortom; wij adviseren en u houdt de regie over uw totale vermogen.

Bekijken en bijsturen

Een persoonlijk vermogensplan stopt niet als het plan gemaakt is. Met regelmaat bespreken en bekijken we of het vermogensplan nog past of dat er bijgestuurd moet worden. Indien nodig geven we u tips over bijvoorbeeld het aanpassen van uw testament of het verbeteren van uw fiscale situatie. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag met uw vermogensopbouw en -planning.

Maatwerk; voor overzicht, zekerheid en rust.

Plan gratis kennismaking