Inkomen en pensioen

Heeft u enig idee hoeveel invloed uw huidige inkomen heeft, op uw financiële vrijheid in de toekomst?

Of u nu in loondienst werkt, zzp-er bent of een grote onderneming runt, voor ons allemaal geldt hetzelfde; op een dag stopt ons inkomen. We hopen allemaal dat dit gebeurt op het moment dat we hiervoor zelf uitkiezen. Of u nu met (vervroegd) pensioen gaat, uw onderneming verkoopt… u wilt dan genieten van uw rust en vrijheid.

Inkomen van de toekomst

Uw inkomen van de toekomst is van veel meer afhankelijk. Wat als u te maken krijgt met ontslag, arbeidsongeschikt wordt, in de WW belandt of van baan verandert? Dit kan allemaal gevolgen hebben voor uw inkomen later.

Pensioen

We begrijpen dat u niet vaak stilstaat bij uw pensioen. Misschien is het voor uw gevoel ook een ver van uw bed show. Bij ons, Artz financieel advies, bent u verzekerd van advies van een gecertificeerd financieel planner.

Als we het over uw pensioen hebben, kijken we verder dan alleen uw inkomen. Is er vermogen, een pensioentekort, partnerpensioen etc. Maar ook; hoe wilt u leven? Aan de hand van uw situatie en wensen, helpen wij u bewuste keuzes maken, zodat u nu en in de toekomst kunt genieten.

Ja, dat wil ik

.

Voordelen inkomens- & pensioenadvies

  • Zorgt voor financieel overzicht
  • Geeft rust en vertrouwen voor de toekomst
  • In vrijheid genieten, nu en later

Bij ons vindt u alles onder één dak.

We adviseren u niet alleen, maar ontzorgen u ook met de juiste pensioen- en verzekeringsproducten. Deskundig, persoonlijk en onafhankelijk.

Maatwerk; voor overzicht, zekerheid en rust.

Plan gratis kennismaking