Vrijbuiter

Daphne.

Bij een vrijbuiter denkt u misschien niet direct aan iemand die u adviseert met uw financiële planning. Laat dit persoonlijke verhaal van mij, Daphne, uw kijk veranderen.

Van kattenkwaad tot vertrouwen

Van zakjes water op fietsers gooien tot portemonnee trekken; geen kattenkwaad is mij vreemd. Een actief kind, met veel vriendinnen, sporten en fun. Dat was ik. In die tijd stonden cijfers nog niet bovenaan mijn lijst, maar blijkbaar straalde ik vertrouwen uit. Kinderen deelden alles met me. Wat ik dan vervolgens weer voor mezelf hield. Vertrouwen was, toen al, de basis van mijn sociale contacten.

Zag door de regels de cijfers niet meer

Na mijn opleiding rolde ik het bankwezen in. Twintig jaar werkte ik bij verschillende grote banken en bleef opleidingen volgen op financieel vlak. Als private banker, in de regio Nijmegen, Uden-Veghel en het Land van Cuijk, begeleidde en adviseerde ik m.n. vermogenden, ondernemers en medici. Dat deed ik met veel plezier totdat er, voor mijn gevoel, te veel regels kwamen. Ik miste het sociale stuk, de vrijheid om diep te spitten en het beste voor de klant te creëren.

Persoonlijk en flexibel

De vrijbuiter in mij kwam meer en meer naar boven. Ik wilde er voor mijn klanten kunnen zijn, op een persoonlijke manier. Ik wilde kunnen kiezen uit financiële producten zoals ik de ene keer kies voor mijn viool en de andere keer voor een hardrock festival. Die flexibiliteit, verdienen mijn klanten. Met al mijn kennis en ervaring koos de vrijbuiter in mij een nieuw pad; het ondernemerspad.

Maak kennis

Ik zorg graag voor financiële rust

Bij uw financiële planning, op korte en lange termijn, komt veel kijken. Als onafhankelijk financieel adviseur gaat het mij om wat u wilt. Nu en in de toekomst. Ik kijk niet vanuit een product of dienst, maar vanuit uw wens. Met Artz Financieel Advies begeleid ik u op een persoonlijke manier, zodat u bewuste keuzes maakt. Korte lijnen, gewoon bij u of bij mij aan tafel, maken we persoonlijk kennis. Tenslotte kan ik zonder vertrouwen niet het beste financiële advies aan u geven.
Laat mij me vastbijten in uw cijfers en laat me spitten voor het beste financiële advies, dan kunt u genieten van uw financiële rust.

~Daphne

Maak kennis

.

Ook leuk om te weten:

  • Moeder van twee voetballende tieners
  • Bezoek graag muziekfestivals met vrienden
  • Verveel me nooit; tennis, hardlopen en golf
  • Houd van kamperen met mijn gezin