Financiële planning voor personeel

Financiële planning voor personeel

Als uw financiële planning goed geregeld is, ervaart u rust. Dat geldt niet alleen voor u, maar ook voor uw medewerkers. Als ondernemer kunt u uw medewerkers op dit gebied met een financieel planner ontlasten. Een waardevolle secundaire arbeidsvoorwaarde.

Effect op het werk

Financiële zekerheid en rust bij uw medewerkers, heeft ook op het werk een positief effect. Artz financieel advies geeft onafhankelijk en persoonlijk advies.

Kan ik eerder stoppen met werken? Hoeveel pensioen ontvang ik straks? Kan ik een huis kopen? Wat is mijn inkomen bij arbeidsongeschiktheid of bij overlijden?
Allemaal vragen en onzekerheden die kunnen spelen bij uw medewerkers.

Plan gratis kennismaking

Financiële planning onbetaalbaar

Wij laten uw medewerkers zien hoe ze er voorstaan, hoe het anders kan en hoe ze kunnen voorkomen dat er een financieel tekort ontstaat. Indirect ontlasten we hiermee ook u als werkgever en de HR. De financiële planning voor personeel kan zelfs onder de werkkostenregeling vallen.

Zorg voor financieel gezonde werknemers, die zijn onbetaalbaar. Maatwerk; voor overzicht, zekerheid en rust.


Ondernemen

Ondernemen

Als ondernemer komt er veel op u af. Naast alle dagelijkse werkzaamheden binnen uw bedrijf, zijn er belangrijke financiële vraagstukken die uw aandacht vragen. Net als u persoonlijk, doorloopt uw onderneming verschillende levensfases. Bij elke fase, ontstaan andere financiële vraagstukken.

Juiste balans
Bij alle stadia van uw onderneming, of het nu gaat over de opstart, expansie of overdracht, geven wij u deskundig advies. Wij kijken niet alleen naar uw onderneming, maar naar de juiste balans tussen zakelijk en privé. Zakelijke financiële uitdagingen kunnen privé ook gevolgen hebben. Wij verplaatsen ons in uw situatie en helpen u financieel bewuste keuze te maken die bij uw leven en uw onderneming passen.

Inzicht en mogelijkheden

Heeft u weleens nagedacht over arbeidsongeschiktheid? Is de continuïteit van uw onderneming gewaarborgd als u wegvalt? Is er privé voldoende inkomen en vermogen? Heeft u de nalatenschap of overdracht van uw bedrijf goed geregeld?

Vraagstukken waar wij graag samen met u bij stilstaan. Met onze jarenlange ervaring geven wij u inzicht in uw vermogen en de mogelijkheden, afgestemd op uw wensen en doelen.

.

Artz financieel advies focust zich op uw financiële vraagstukken, zodat u zich in alle rust kunt focussen op ondernemen.

Maatwerk; voor overzicht, zekerheid en rust.

Plan gratis kennismaking

Familie en nalatenschap

Familie en nalatenschap

We denken liever niet aan de dood en dus ‘vergeten’ we vaak onze nalatenschap goed te regelen. Laat staan, hoe de inkomenssituatie eruitziet als u of uw partner overlijdt.

Maar zeg nou zelf; het is toch zonde als uw vermogen grotendeels naar de belastingdienst gaat? En u wilt toch niet dat uw nabestaanden financiële zorgen krijgen doordat uw nalatenschap niet goed is geregeld?

Ja, dat wil ik

.

Voordelen

 • Minimale erfbelasting
 • Geen financiële zorgen voor nabestaanden
 • Geen zorgen over uw nalatenschap

Nalatenschap

Bij overlijden verandert er veel in de financiën van uw nabestaanden. Als gecertificeerd financieel planner helpen wij u graag met de juiste keuzes. Of het nu gaat over hoe u de nalatenschap verdeeld in uw testament, de erfbelasting of de eventuele schulden die u nalaat. U krijgt van ons persoonlijk advies, voor bewust financiële keuzes die bij u en uw nabestaanden passen.

Maatwerk; voor overzicht, zekerheid en rust.

Plan gratis kennismaking

Vermogen

Vermogen

Wilt u vermogen opbouwen of wilt u uw vermogen op een goede manier beheren? Artz financieel advies analyseert alle gegevens, verplaatst zich in uw situatie en zorgt voor een onderbouwd advies. We noemen dit vermogensplanning. De financiële keuzes die u maakt, moeten tenslotte bij uw leven passen.

Overzicht vormt de basis

Vermogensplanning is vooruitdenken tot de laatste cijfer achter de komma. Beleggingen, vermogensoverdracht, erfrecht… Aan ons de kunst om alles te overzien en helder in cijfers te vertalen voor u. Wij adviseren u onafhankelijk, dat vinden wij belangrijk. Niet alleen met de juiste strategie, maar ook welke vermogensbeheerder het beste bij uw wensen past.

Misschien is een combinatie van speciaal geselecteerde vermogensbeheerders voor uw situatie zelfs het meest wenselijk. We bekijken en bespreken alles tot in detail. Met Artz financieel advies bent u verzekerd van een specialist die uw vermogen beheert en een regisseur die verder kijkt dan alleen beleggen. Kortom; wij adviseren en u houdt de regie over uw totale vermogen.

Bekijken en bijsturen

Een persoonlijk vermogensplan stopt niet als het plan gemaakt is. Met regelmaat bespreken en bekijken we of het vermogensplan nog past of dat er bijgestuurd moet worden. Indien nodig geven we u tips over bijvoorbeeld het aanpassen van uw testament of het verbeteren van uw fiscale situatie. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag met uw vermogensopbouw en -planning.

Maatwerk; voor overzicht, zekerheid en rust.

Plan gratis kennismaking

Wonen

Wonen

Een huis kopen is leuk, maar brengt ook veel financiële vragen met zich mee. Voor de meeste van ons, is een huis kopen de grootste aankoop in het leven. Dat moet dus goed en gedegen gebeuren, zodat u de lasten nu kunt dragen, maar ook in de toekomst. Want laten we eerlijk zijn; u wilt toch niet alléén maar werken voor ‘een dak boven uw hoofd’?

Hypotheek die past

Een hypotheek moet bij u passen. Nu, en later. Of het nu gaat om uw eerste eigen woning, een verhuizing, verbouwing of aankoop van een beleggingspand. Wij verplaatsen ons in uw wensen en situatie, zorgen voor een deskundig advies en helpen u bewuste keuzes maken.

Hypotheek

Artz financieel advies is een onafhankelijk adviseur. We werken samen met de meeste geldverstrekkers op de hypotheekmarkt. We regelen niet alleen uw hypotheek, maar begeleiden u tot en met het passeren van de hypotheek bij de notaris.

En ook in de toekomst, tijdens de looptijd van de hypotheek, staan we voor u klaar met het beste advies. Maatwerk; voor overzicht, zekerheid en rust.

Plan gratis kennismaking

.

Voordelen

 • Hypotheek die past
 • Deskundig advies en begeleiding tot aan notaris
 • Onafhankelijke geldverstrekkers

Inkomen & Pensioen

Inkomen en pensioen

Heeft u enig idee hoeveel invloed uw huidige inkomen heeft, op uw financiële vrijheid in de toekomst?

Of u nu in loondienst werkt, zzp-er bent of een grote onderneming runt, voor ons allemaal geldt hetzelfde; op een dag stopt ons inkomen. We hopen allemaal dat dit gebeurt op het moment dat we hiervoor zelf uitkiezen. Of u nu met (vervroegd) pensioen gaat, uw onderneming verkoopt… u wilt dan genieten van uw rust en vrijheid.

Inkomen van de toekomst

Uw inkomen van de toekomst is van veel meer afhankelijk. Wat als u te maken krijgt met ontslag, arbeidsongeschikt wordt, in de WW belandt of van baan verandert? Dit kan allemaal gevolgen hebben voor uw inkomen later.

Pensioen

We begrijpen dat u niet vaak stilstaat bij uw pensioen. Misschien is het voor uw gevoel ook een ver van uw bed show. Bij ons, Artz financieel advies, bent u verzekerd van advies van een gecertificeerd financieel planner.

Als we het over uw pensioen hebben, kijken we verder dan alleen uw inkomen. Is er vermogen, een pensioentekort, partnerpensioen etc. Maar ook; hoe wilt u leven? Aan de hand van uw situatie en wensen, helpen wij u bewuste keuzes maken, zodat u nu en in de toekomst kunt genieten.

Ja, dat wil ik

.

Voordelen inkomens- & pensioenadvies

 • Zorgt voor financieel overzicht
 • Geeft rust en vertrouwen voor de toekomst
 • In vrijheid genieten, nu en later

Bij ons vindt u alles onder één dak.

We adviseren u niet alleen, maar ontzorgen u ook met de juiste pensioen- en verzekeringsproducten. Deskundig, persoonlijk en onafhankelijk.

Maatwerk; voor overzicht, zekerheid en rust.

Plan gratis kennismaking

Financiële planning

Financiële planning

Wij, Artz financieel advies, geven u een onafhankelijk advies voor uw financiële planning. Het is geen momentopname, maar een plan waarin uw wensen en doelen de basis vormen. Niet alleen voor nu, maar juist ook voor uw toekomst. Ons advies gaat verder dan alleen de financiële strategie. Wij ontzorgen u ook met de juiste financiële producten.

Naast uw wensen en dromen, zijn er belangrijke beslissingen die u weloverwogen wilt maken.

Denk aan de verkoop van uw onderneming, de gevolgen bij arbeidsongeschiktheid of overlijden, een schenking aan uw kinderen of stoppen met werken. Geen keuzes waarbij u over één nacht ijs gaat. Wij helpen u, zodat u financieel bewuste keuzes maakt. Met een persoonlijk integraal financieel plan krijgt u overzicht en inzicht.

Artz financieel advies biedt financieel maatwerk voor particulieren, ondernemers en werknemers.

Financieel plan, stap voor stap

Een financieel plan is volledig persoonlijk. Lees hier hoe we tot een persoonlijk financieel plan komen die is afgestemd op jouw wensen en jouw situatie.

Gratis kennismakingsgesprek

Allereerst maken we persoonlijk kennis. We bespreken uw wensen en verwachtingen en bekijken of wij die voor u kunnen invullen.

Informatie verzamelen

U ontvangt een ‘stukkenlijst’. Hierop staat vermeld welke gegevens en cijfers we nodig hebben voor het advies. Het vertrekpunt is uw huidige financiële situatie.

Persoonlijk financieel plan

Alle gegevens verwerken we tot in detail. Hierin nemen we uw wensen en doelen mee. We bespreken het uitgewerkte financiële plan. Na afstemming dat het plan de juiste keuze is, regelen we de financiële producten.

Denk hierbij aan levens- en arbeids-ongeschiktheidsverzekeringen, pensioenproducten, hypotheken en vermogensbeheer.

Ontzorgen op lange termijn

Als financieel planner en adviseur houden we vinger aan de pols, ook op lange termijn. Het leven staat niet stil, dus ook uw wensen, doelen en verwachtingen niet. Wilt u na verloop van tijd iets wijzigen of het financieel plan nog eens tegen het licht houden? Wij kijken graag met u mee, zodat u op tijd kunt bijsturen, weer overzicht en rust heeft.

Graag begeleiden wij u deskundig met het maken van financieel bewuste keuzes en ontzorgen u met de juiste financiële producten. Maatwerk; voor overzicht, zekerheid en rust.

Plan gratis kennismaking

.

Voordelen financiële planning

 • Grip op financiën
 • Zorgt voor overzicht
 • Geeft rust
ARTZ

Deskundig advies

Met ruim 20 jaar ervaring en kennis van de financiële wereld bent u bij ons verzekerd van deskundigheid. Van onafhankelijk advies tot financieel product; wij zorgen voor de juiste balans van uw wensen, doelen en financiën.

Ja, dat wil ik

Kosten financiële planning

Elk persoon is anders, dus elk financieel plan ook. We kiezen bewust voor maatwerk, waardoor de prijs varieert. Tijdens onze eerste kennismaking ontvangt u een duidelijke prijsindicatie o.b.v. uw wensen.